Kodin, toimistojen sekä liikehuoneistojen remontit

Teemme vanhojen asennusten purkua ja uudistamisia tämän päivän vaatimuksia vastaaviksi. Oli kyseessä yhden huoneen muutos tai isompi remontti, suunnittelemme toimivan kokonaisuuden. Teemme pistorasioiden lisäyksiä, vikavirtasuojien asennuksia, valaistusmuutoksia ja muita sähkötöitä tuntitöinä tai urakkana.

Sähkölaitteiden kunnostus ja asennus

Askarruttaako sähkölaitteen kunto? Siriseekö himmennin? Entä onko epäily johtojen tai sähkökeskuksen kunnosta? Autamme saamaan turvallisen käyttöympäristön. Vaihdamme keskukset, sähköjohdot laitteisiin, asennamme liedet ja liesituulettimet, huippuimurit, sähkökiukaat, autolämmitystolpat, sähkölämmittimet, liiketunnistimet ym. koneet ja kojeet. Tuotteissa Stul-takuu.

Sähköautojen latausasemat

Asennamme sähköautoille latausasemat. Sähköautot ovat tulevaisuutta jo nyt. Turvallisin lataus tapahtuu erillisen latausaseman kautta. Toimitamme käyttäjäystävällisen latausaseman kotiin tai työpaikalle.Valaistuksen parannukset

Onko kotona pimeää? Onko valaisinpistorasia asennettu katossa pöydän viereen? Toimivatko wc:n halogeenipolttimot satunnaisesti. Teemme muutokset sähköä säästävillä ratkaisuilla unohtamatta valon tuomaa turvallisuutta ja sisutukseen sopivuutta. Teemme yhteistyötä johtavien sisustussuunnittelijoiden kanssa. Suunnittelemme ja toteutamme myös ulkoalueiden valaistuksen.

Sähkötarvikemyynti

Kauttamme saatte laadukkaita sähkötarvikkeita pieneen ja isompaan tarpeeseen. Pistorasiat, kytkimet, himmentimet, sulakkeet, johdot, kourut, kiinnikkeet, liittimet, jakorasiat, polttimot ym. Myös valaisinkorjaukseen valaisinkomponentit ja 12 V aurinkosähköasennustarvikkeet.


Valaisimien korjaus

Toteutamme pieteetillä vanhojen valaisimien korjaukset. Olemme uudistaneet valaisimia vaativiin Museoviraston valvomiin kohteisiin, kirkkoihin, juhlasaleihin ja Alvar Aallon suunnittelemiin kohteisiin. Toteutamme myös asiakkaiden omiin luomuksiin sähköistyksen turvallisesti. Varastossa on iso valikoima varjostimia ja kauttamme myös vanhoja varjostimien entisöinti.